İskandinav Koltuk Takımları İle Eviniz Modern ve Zarif

20-02-2021 00:32
İskandinav Koltuk Takımları İle Eviniz Modern ve Zarif
 
1950'li yılların başında Norveç, İsveç, Danimarka ve Finlandiya'da ortaya çıkan tasarımdır. İskandinav koltuk takımı tasarımlarının en önemli özelliği modern ve minimalist bir yapıda olmalarıdır. Uzun yıllardır düzenlenen İskandinav mobilya tasarım yarışmaları ile bu tarz mobilyalar sadece minimalist mobilyalar olmaktan çıkıp aynı zamanda iyi tasarlanmış, konforlu mobilyalar olarak da ön plana çıkmıştır.

İskandinav tarzı mobilyalar ülkemizde de 1970'lerde çok rağbet görmekteydi. Bir dönem ilgisi azalsa da son dönemlerde tekrardan popüler olmaya başladı. Konforlu olmaları, tasarımsal olarak güzel görünmeleri ve çağın getirdiği minimalist yaşama uygun olması nedeniyle tekrar eski günlerdeki popülerliğine döndü.

İskandinav mobilyaların bir diğer özelliği de sağlamlık konusunda oldukça iyi olmalarıdır. Gerçek ahşap kullanılması ve özellikle kaliteli kumaştan tasarlanması tercih edilmesini artıran diğer özellikleridir.
 
Öne çıkan İskandinav mobilyalarımızı görmek içim aşağıdaki görsele tıklayabilir yada iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.