Evinize Mobilya Dükkanım Dokunuşu

04-11-2020 12:35
Evinize Mobilya Dükkanım Dokunuşu

 

Evinize Mobilya Dükkanım Dokunuşu

 

Mobilya Dükkanım, sunmuş olduğu geniş mobilya ve takımlar ile özellikle oturma odası takımı başta olmak üzere genç odasına kadar son moda ürünleri siz müşteriler ile buluşturuyor. Son zamanların sıklıkla kullanılan dekorasyon temalarına uygun her türlü mobilya, oturma takımı ve diğer ev eşyalarını Mobilya Dükkanımda bulabilir, Türkiye’nin her yerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Özellikle modern, Retro, endüstriyel, bohem olmak üzere birçok tasarım teması için en uygun ev eşyasını en uygun fiyata en kolay şekilde erişebilirsiniz.

Oturma Odasında Farklı Tarz Arayanlara

2020 biterken hali hazırda 2021’de en çok göz dolduracak dekorasyon tarzları da öne çıkmaya başladı. Bu noktada özellikle 2021 oturma odası arayanlar için Mobilya Dükkanımda sizin için seçtiğimiz ürünler ile muhteşem önerilerde koltuktan, köşe takımına, kanepeden berjere, TV ünitesindenfiskosa kadar birçok tarz ev eşyasını, dekorasyon fikirleri ile sizlere sunuyoruz.

·Koltuk tercihinde bulunacaklar için özellikle evde kullanılacak odaya göre boyutları uygun seçimlerde bulunulmalıdır.

·Özellikle koltuklar, köşe takımları en sık kullanılan eşyalar olduklarından odanın ve diğer ev eşyalarının renk uyumuna göre seçilmelidir.

Mobilya Dükkanımda bulunan MD marka koltuk takımları farklı boyut, renk, desen ve bütçelerde özellikle odanızın büyüklüğüne, eşyalarınızın uyumuna kadar aradığınız seçeneği size sunmaktadır. Özellikle oturma odasının vazgeçilmezleri arasında bulunan kanepe ve berjerler de tekli ve sade kullanımlarda sıklıkla tercih edilmektedir.

·Kanepe tercihlerinde dikkat edilmesi gerekenlerarasında saklama alanı olarak kullanmak isteyenlerin boyuta önem vermesidir.

·Aynı zamanda berjer seçiminde, diğer mobilyalar ile uyumluluk, renk ve model seçimi önemlidir.

·TV ünitesi seçiminde ise ceviz, ahşap ve diğer malzemelerden yapılma, raf ve bölme sayısı ile çeşitli unsurların göz önünde bulundurulması gerekir.

Mobilya Dükkanım bünyesinde 2021 koltuk takımıMD marka TV ünitesi, sehpa ve fiskos gibi diğer oturma odası eşyalarını uyumlu şekilde görmek, seçip beğenmek ve satın almak oldukça kolaydır. Aynı zamandamarkiz ve puf gibi diğer aksesuarlar da müşterilere geniş model, renk ve desenlerde sunulmaktadır. Çok amaçlı dolaplar da müşterilerimizin Oturma odasıkategorisi altında erişebileceği ürünleri içerir.

Yeni evli çiftler için hazırlanan ekonomik, tarz ve son moda, kullanışlı mobilyalar "Düğün Paketi” altında toplanmıştır. Site üzerinden erişilebilen bu paketler mobilya temalarına göre oluşturulmuş olup her bütçeye, tarza ve zevke özek hazırlanmıştır. Aralarında İstanbul, Royal, Norm ve Kristal düğün paketi gibi yatak odası, yemek odası ve koltuk takımınıbulunduran paketler yer alır. MD marka, birinci sınıftan yapılan mobilyalar, 1 adet masa, 4 sandalye, 1 adet konsol ve aynası 1 adet TV ünitesinden oluşanyemek odası, 3 +3’lü koltuk +1'den oluşan berjer bulunan koltuk takımı ile yeni evlilerin tam aradığı konsepte sahiptir.

Yemek Odasından Yatak Odasına Tarz Arayanlara

Evlerde, tüm ailenin bir arada olduğu ortamlardan biri de şüphesiz yemek zamanıdır. Özellikle salon ya da yemek odasını şenlendiren, rahat ve kullanışlı bir yemek odasının seçiminde ise dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar bulunmaktadır. 2021 yemek odası takımı seçiminde dikkat edilmesi gereken bu unsurları, şu şekilde ifade etmek mümkündür.

·Özellikle yemek takımının kurulacağı odaya göre masa seçiminin dikkatli yapılmasıdır. Sık düşülen hatalardan biri de yemek odasının küçük olmasına karşın büyük masa tercih etmektir.

·Yemek odası seçiminde bir diğer unsur, sandalyelerin kullanışlı olmasıdır. Sık kullanılan eşyalarda dayanıklılık kadar, portatif olma ve rahatlık da oldukça önemlidir.

·Yemek odasında mobilyanın yanı sıra tamamlayıcı olarak aydınlatma aksesuar seçimi de oldukça önemlidir.

·Son zamanlarda ayrı bir yemek odası yerine salon ya da oturma odasını ikiye bölerek yemek takımı ve koltuk takımını uyumlu ve bir arada kullanma tarzı oldukça popülerdir.

MD yemek odası takımları arasında her bütçeye, boyuta ve tarza uygun bir seçenek bulmak Mobilya Dükkanımda oldukça kolaydır. Ayanı zamanda takım olarak değil de tekli kullanım için mobilya arayanlar için de masa takımı sandalyeler tekli olarak satışa sunulmuştur. Yemek odasınıntarzını tamamlamak için ise Bench, masa, çay setleri de yine site içerisinde bulabileceğiniz diğer ürünlerimiz arasında yer almaktadır.

Son zamanların en popüler ev ortamları arasında elbetteyatak odaları bulunmaktadır. Country tarzının popüler olduğu 2020 yılını geride bırakırken yatak odasında bazı tarzlar öne çıkıyor. Bunlardan arasında Retro, Rustik ve Minimal temalar yer alıyor. Mobilya Dükkanımda bulunan MD marka 2021 yatak odası takımı arasından:

·Astana,

·Valencia

·Wella,

·Madrid,

·Norm,

·Gloria,

·Silver,

·Royal

·Kristal tarzda mobilyalar ile Rustik, Modern, Minimal ve Retro tarzlarını en iyi şekilde yatak odanıza yansıtabilirsiniz.

Takım olarak sunulan seçeneklerin yanı sıra yatak odasını tamamlayan; gardırop, şifonyer, komodin, yatak seti, baza, başlık, karyola, yastık, yorgan ve diğer yatak odası eşyalarını site üzerinden tek tıkla bulabilir ve hemen sipariş vererek sahip olabilirsiniz. Özellikle birbiri ile uyumluluk açısından tek yerden tüm mobilya ve ev eşyalarına erişim olanağı sunan Mobilya Dükkanımda her bütçeye uygun başta yatak odası olmak üzere oturma, yemek odası ve salon gibi diğer kullanım alanları eşyaları için bulmanız çok kolay hem de 2021’in tüm model ve tarzı ile.

İdaş marka yataklar ile rahatlığı ve konforu odanıza taşıyabilir, size sunulan berjer, karyola, baza, başlık, yatak, yastık, yorgan,nevresim takımı gibi diğer ihtiyaçlarınıza tek yerden kolaylıkla erişebilirsiniz.

Çocuk ve Genç Odasında Yeniliği Kucaklayın

Anne ve babaların yanı sıra çocukların ve gençlerin, yeni neslin tarzına hitap eden ve en sevilen temalarda mobilyalar, 2021 çocuk ve genç odası modelleri de Mobilya Dükkanımda bulunuyor. Bu noktada özellikle çocukların ve gençlerin kullanımlarına göre oda takımı ve mobilya seçiminde birtakım öneriler bulunuyor.

·Genel olarak çok fazla aksesuar ve detay arasında kaybolmamak gerekmekle birlikte karyola, yatak, şifonyer, dolap veçalışma masası gibi temel eşyaların seçilmesine dikkat etmek gerekiyor.

·Zamansız mobilya seçimi, çocukların ve gençlerin büyümesi ile eskimeyen tarzda bir seçim oldukça yerinde olacaktır.

·Aynı zamanda her türlü duruma karşı dayanıklı, sık kullanıma karşı sağlam ve ihtiyaca karşılık veren özellikleri de bünyesinde barındırması önemlidir.

·Odanın ve hatta evin diğer mobilyaları ile de uyumlu bir stile sahip temalarda oda mobilyaları tercih edilebilir.

·Yetişkin olmayan çocuklar için nötr bir oda oluşturulmalı, tarz değişikliği istendiğinde buna uyum sağlayan mobilyalar seçilmelidir.

·Fonksiyonellik ve kullanışlılık da dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardır.

Özellikle küçük çocuk ve genç odalarında ise en önemli unsur yerden tasarruf etmektir. Bunun için de küçük boyutlu mobilyalar tercih edilebilirken aynı zamanda ranza, çalışma masası ve dolap seçiminde Mobilya Dükkanının sizler için seçmiş olduğu ürünlere göz atabilirsiniz.

Küçük bir bütçe ile bile olsa çocuklarının ihtiyaçlarına cevap veren hem de dayanıklılığı ile uzun süre kullanım için uygun olan MDmarka odalar Tokyo, Berlin, Paris, Lima, Santiago gibi tarzlarda dizayn edilmiş ve zevkinize sunulmuştur. Çocuk ve genç odası içerisinde 1’er adet dolap,şifonyer ve ayna, komodin, başlık, kitaplık, çalışma masası, ranza bulunur. Aynı zamanda Country tarzı olmak üzere diğer tüm tarzlarda tasarımı bulunan çalışma masaları, kitaplıklar, şifonyerler de ayrı ayrı ve takım içerisinde satın alınabilmektedir.

Ofisinizde ve Büronuzda Kaliteye Yer Açın

Mobilya Dükkanım içerisinde bulabileceğiniz mobilyalar, ürünler arasında ofis ve büronuzun ihtiyacı olan eşyalar da bulunuyor. Bu noktada özellikle son moda, kullanışlı, pratik ve tarz olan birçok modeli yine sitede Büro Mobilyaları kategorisinde bulabilirsiniz. Büronuz, ofisiniz için seçeceğiniz mobilyalar için ise dikkat etmeniz gereken unsurlar, tasarım önerilerini ise şu şekilde ifade etmek mümkündür.

·Ofis tasarımı yaparken kullanım amacı, kullanışlılık bakımından öncelikle plan yapmanız gerekir.

·Mesleğinize ve kullanım amacınıza göre ofisinizde olması gereken büro koltuğu, çalışma masası, kitaplık, masa takımı, sandalye, evrak dolabı, masa gibi eşyaları belirlemelisiniz.

·Büro masanız, odanın büyüklüğüne göre seçilmelidir.

·Büro koltuk takımı ise hem rahat edebileceğiniz hem de misafirlerinizi ağırlayacağınız için rahat olmalıdır.

·Klasik tarzda masa ve masa takımı seçiminde ise dekoratif açıdan göze hitap etmesinin yanında çizilmeye ve diğer darbelere karşı dayanıklı olmasına özen gösterilmelidir.

·Büronuzu düzende tutmak için ise mutlaka kitaplık ve evrak dolabı gibi depolama mobilyaları temin etmeli, bu mobilyaların tarzlarında ise diğer eşyalar ile bütünlük sağlamalısınız.

2021 büro takımı seçerken dikkat edilmesi gerekenlere ek olarak Mobilya Dükkanımda her tarz ve kullanışa özel farklı tasarımlara erişmeniz oldukça kolaydır. Kilitli evrak dolapları, her boyutta koltuk takımları, kullanışlı ve dayanıklı masa ve sandalyeler ile aradığınız tüm tamamlayıcı mobilyalar beğeninize sunulmuştur.

Son moda bir ofis tasarımı için özellikle mutlaka bulunması gereken birtakım demirbaşlar vardır. Bunlardan ilki ofis koltuklarıdır. Zira günün büyük bir bölümünde bu koltuklarda dinlenirken aynı zamanda misafirler de burada ağırlanacaktır. Bu sebeple hem dekorasyon için hem de dinlenmek için olmazsa olmazdır. Bir diğer önemli mobilya ise özellikle çoklu katılımlar için masa takımlarıdır. Çok sayıda misafiri ağırlayacaksanız, birden fazla kişinin çalışması için geniş bir yüzeye ihtiyaç varsa, şık ve kullanışlı, klas masa takımları büronuzun olmazsa olmazları arasında yer alır.

Masa, sandalye ve masa takımlarının, uzun süre kullanımları olan ürünlerden olduğundan dolayı, ilk günkü görünümü koruması, dayanıklı olması ve ofisinizin tarzını yansıtması gerekir. Mobilya Dükkanımda; Atlantik Çam toplantı masa takımı, Lüks toplantı masası, Barok tarzda Kapitone masa takımı, Antik Light Kapitone masa takımı, Cilali Pelihi Masa Takımı, Okyanus Masa Takımı, Siyah beyaz cam masa takımı başta olmak üzere aradığınız tüm tarzlarda ofis masa takımı parçalarını bulmak oldukça kolaydır. Son moda, modern, barok, endüstriyel, Retro, kısacası aradığınız her tarzda masa, koltuk takımları ve diğer ofis, büro gereçleri sizlerin beğenisine sunulmuştur.

Mobilya Dükkanım Fırsatları

Türkiye’nin hemen hemen her yerine beğendiğiniz tarzları, hırslı, güvenilir ve kaliteli şekilde ulaştıran Mobilya Dükkanımda;

·Oturma Odası,

·Yemek Odası,

·Yatak Odası,

·Antre ve Dolap,

·Sandalye,

·İdaş,

·Çocuk ve Genç Odası,

·Büro Mobilyaları,

·Büro mobilyaları kategorileri altında binlerce ürün, mobilya ve ev gereci siz müşterilerin zevkine sunulmuştur.

Her bütçeye uygun takımlar, taksit ve diğer ödeme seçenekleri ile istediğiniz tarda mobilyaya erişim olanağı sunulmaktadır. Mobilya Dükkanım, canlı müşteri temsilcisi, satış sonrası destek, kolay sipariş iadesi ve iptali gibi seçenekler, kolaylıklar ile sanal olarak en çok ziyaret edilen ve en çok tercih edilen markalardan biri haline gelmiştir.

Country, Retro, Rustik, Endüstriyel, Modern, Barok, Bohem ve daha birçok tarzı evinize yansıtabileceğiniz 2021 ev dekorasyon fikirlerini uygulayabileceğiniz koltuk takımları, dolaplar, masa takımları gibi birçok ürünü kolaylıkla bulabileceğiniz Mobilya Dükkanımda aynı zamanda sizin için hazırlanan paketler ile tüm moda dokunuşuna tek seferde ulaşabilir ve zamandan tasarruf ederek tarzınıza göre tüm ev eşyası ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.